Decembra v Istanbul? Zakaj pa ne?! Tokrat imate ugodno priložnost, da poletite v Istanbul z Turkish Airlines iz nam bljižnjega letališča v Graz-u za SAMO 93 EUR.

istanbul

Graz – Istanbul – Graz

Istanbul lahko obiščete za ugodnih 93 EUR iz nam bližnjega letališča v Graz-u Cena velja za povratni let Graz – Istanbul – Graz v obdobju od 16. do 25. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

istanbul

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Yeni Hostel Istanbul , kjer boste za 9 nočitev odšteli samo 121 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 110,5 na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

istanbul

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 216 times, 1 visits today)
1