Etiopija – Dežela divje in neokrnjene narave, številna prastara plemena, ki še vedno živijo skoraj kot v srednjem veku in pa seveda kava. Tukaj lahko doživite predele, ki so praktično brez civilizacije, popolni kaos v Addis Ababi in pa do najlepših prizorov narave na svetu v nacionalnem parku Simien. Etiopija je za vse tiste prave avanturiste, ki so željni prave dogodivščine!

etiopija

Ljubljana – Etiopija – Ljubljana

Etiopijo lahko obiščete za ugodnih 463 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Addis Ababa – Ljubljana v obdobju od 13. do 26. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

etiopija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Keba Guest House 3*, kjer boste za eno nočitev odšteli samo 22 EUR za dve osebi skupaj oz. 11 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

etiopija

.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum potreben, potni list mora biti veljaven najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 287 times, 1 visits today)
0