Poceni letalske karte za Seoul (Južna Koreja). Tja in nazaj lahko iz nam bližnjega letališča v Munchnu poletite za samo 384 EUR. V ceni letalske karte je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. S kombinacijo 12 nočitev v različnih mestih z odličnimi izhodišči za raziskovanje pa samo 1.322 EUR za dve osebi oziroma le 661 EUR na osebo.

juzna-koreja-prikazna-slika

Munchen – Seoul (Južna Koreja) – Munchen

Ugodne cene povratnih letalskih kart za Seoul (Južna Koreja) iz Munchna najdete v decembru 2016 ter marcu in aprilu 2017. Primer na sliki spodaj velja za termin od 1. do 14. decembra 2016 (384 EUR). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Skyscanner, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

zajeta-slika-juzna-koreja-letalska-karta

Namestitev in prevoz

Namestitev – Seoul (4 nočitve od 2.12. do 6.12.2016)

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem G-Stay Hotel Myeongdong ***kjer boste za 4 nočive z odšteli samo 157 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 79 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Namestitev – Daegu (3 nočitve od 6.12. do 9.12.2016)

Poiskali smo tudi namestitev za nadaljevanje poti v mestu Daegu. V  dobro ocenjenem Apsan Business Hotel ***kjer boste za 3 nočive z odšteli samo 135 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 68 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Namestitev – Gwangju (2 nočitvi od 9.12. do 11.12.2016)

Poiskali smo tudi namestitev za nadaljevanje poti v mestu Gwangju. V  dobro ocenjenem Gwangju Palace Tourist Hotel ***kjer boste za 2 nočivi z odšteli samo 113 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 57 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

juzna-koreja-namestitev-3

Namestitev – Cheongju (3 nočitve od 11.12. do 14.12.2016)

Poiskali smo tudi namestitev za nadaljevanje poti v mestu Cheongju. V  dobro ocenjenem MONG Hotelkjer boste za 3 nočive z odšteli samo 145 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 73 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Munchna: 767 EUR

12 nočitev za 2 osebi skupaj: 554 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.322 EUR ( 661 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum za turistična potovanja do 90 dni ni potreben. Vseeno vas opozarjamo, da si več informacij dodobra preberete TUKAJ.

(Visited 347 times, 1 visits today)
0