Gremo v Egipt, gremo v Sharm El Sheikh! V kombinaciji s super akcijo letalske družbe Turkish Airlines, vam je povratna letalska karta za navedeno destinacijo na voljo že za neverjetnih 209 EUR kar iz domače Ljubljane. V kombinaciji s hotelom *** in vključenim polpenzionom (zajtrk + večerja), pa vam je celoten aranžma na voljo že za neverjetnih 262 EUR na osebo. TOP!

sharm-el-sheikh-prikazna-slika

Ljubljana – Sharm El Sheikh – Ljubljana

V Sharm El Sheikh in nazaj lahko poletite že za 209 EUR iz letališča v Ljubljani. Na sliki spodaj primer za termin od 17. do 24. decembra 2016 (209 EUR). Leteli boste z eno najboljših letalskih družb na tržišču. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Ugodne ene je možno najti za lete od novembra 2016 pa vse do marca 2017.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Nočitve in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem All Seasons Badawia Sharm Resort *** , kjer boste za 7 nočitev z vključenim zajtrkom in večerjo (polpenzion) odšteli samo 105 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 53 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

sharm-el-sheikh-slika-namestitve

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane: 418 EUR

7 nočitev s polpenzionom (zajtrk + večera) za 2 osebi skupaj: 105 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 523 EUR ( 262 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Za vstop v državo rabite vizum. Informacije kako in kje pridobiti vizum za Egipt dobite TUKAJ.

(Visited 1.498 times, 1 visits today)
0