Nova akcija letalskih kart za Zanzibar in to z eno najboljših letalskih družb – Turkish Airlines! Vključen tudi dodaten kos prtljage. Celoten aranžma s 7 nočitvami in vključenim zajtrkom že za fantastičnih 581 EUR na osebo (za dve osebi skupaj le 1.162 EUR).

zanzibar-prikazna-slika-za-objavo2

Ljubljana – Zanzibar – Ljubljana

Tja in nazaj lahko poletite že za 476 EUR iz nam bližnjega letališča v Ljubljani. Na sliki spodaj primer za termin med jesenskimi počitnicami in prazniki – od 6. do 14. marca 2017 (476 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Ugodne ene je možno najti za lete od decembra 2016 pa vse do marca 2017.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

zanzibar-iz-ljubljane-slika-letalske-karte

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Chwaka Bay Resort *** , kjer boste za 7 nočitev z vključenim zajtrkom odšteli samo 210 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 105 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

zanzibar-slika-namestitve-1

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane: 952 EUR

7 nočitve za 2 osebi skupaj: 210 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.162 EUR ( 581 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 804 times, 1 visits today)
0