Let’s go to Brazil! Brazilija sedaj dosegljiva po zelo ugodni ceni za samo 373 EUR iz Milana. Čudovite plaže, dobra hrana, latino temparament in lepa dekleta to je Južna Amerika. Izkoristite to ugodno first minute ponudbo!

brazilija

Milano – Brazilija – Milano

V Brazilijo in nazaj lahko poletite že za 373 EUR iz nam bljižnega  letališča v Milanu. Cena velja za  direktni povratni let Milano– Fortaleza – Milano v obdobju od 13. do 27. julij 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

brazilija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Albergaria Hostel Fortaleza, kjer boste za 14 nočitev z vključenim zajtrkom odšteli samo 283 EUR za dve osebi skupaj oz. 141.5 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

brazilija

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum za vstop ni potreben. Bivate lahko do največ 90 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 430 times, 1 visits today)
0