Čas je za skok na Baltik – Litva (Vilna)! Na voljo so super ugodne cene povratnih letalskih kart za obisk Litve kar iz domače Ljubljane. Tja in nazaj vas za samo 136 EUR popelje poljska letalska družba LOT. Preverite zapis v nadaljevanju. Skupaj s štirimi nočitvami v hotelu s tremi zvezdicami pa že za 202 EUR na osebo.

vilna -litva-slika-v-objavi

Ljubljana – Vilna (Litva) – Ljubljana

V prestolnico Litve lahko poletite za vsega 136 EUR iz letališča v Ljubljani. Z letalskim prevoznikom LOT imate v ceni letalske vozovnice vključen en kos ročne prtljage. Na sliki spodaj je primer z odhodom 26. in povratkom 30. aprila 2017 (136 EUR). Na voljo so termini od novembra 2016 do aprila 2017.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (Skyscanner).

litva-iz-ljubljane-slika-letalske-karte

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Panorama Hotel Vilnius *** , kjer boste za 4 nočitve z vključenim zajtrkom odšteli samo 133 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 66 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

litva-iz-ljubljane-slika-hotela2

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane: 272 EUR

4 nočitve za 2 osebi skupaj: 133 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 405 EUR ( 202,5 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 544 times, 1 visits today)
0