Tanzanija je zagotovo ena izmed Afriških držav, ki jo preprosto morate obiskati. Zagotovo ste že slišali za narodni park Serengeti, ki se ponaša z največjo koncentracijo živali na svetu. Tu boste lahko videli najbolj veličastne živali kot so: lev, slon, bivol, leopard in nosorog. Sedaj imate odlično priložnost, da obiščete to čudovito deželo, polno neverjetnih živali, prijaznih domačinov in noro lepe narave.

tanzanija

Milano – Tanzanija – Milano

Tanzanija je na voljo za ugodnih  365 EUR iz nam bližnjega letališča v  Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Dar Es Salaam – Milano v obdobju od 01. do 30. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

tanzanija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 246 times, 1 visits today)
0