Gremo v Rusijo, gremo v Moskvo! Rusija s svojo bogato zgodovino ponuja za vsakogar nekaj. Za vas smo našli fantastično priložnost za ogled prestolnice. Na voljo vam je že za 145 EUR in to kar iz domače Ljubljane! Termini na voljo od novembra 2016 do vključno aprila 2017.

V Moskvo iz Ljubljane – primer karte:

V rusko prestolnico lahko poletite za vsega 145 EUR iz letališča v Ljubljani. Z letalskim prevoznikom LOT imate v ceni letalske vozovnice vključen en kos ročne prtljage. Na sliki spodaj je primer z odhodom 19. in povratkom 24. aprila 2017 (145 EUR).

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (Skyscanner).

v-moskvo-iz-ljubljane-za-le-145-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Nikar ne pozabite, da moramo državljani Slovenije pred obiskom Rusije poskrbeti tudi za vizum. Več informacij kako ga pridobite, dobite TUKAJ.

(Visited 837 times, 1 visits today)
0