Cancun, dobro poznan tudi iz mehiških nadaljevank, je kraj kjer si lahko privoščite svoj sanjski dopust. Čudovite plaže, toplo morje in veliko kotičkov, kjer lahko najdete svoj ” notranji mir “.

cancun

Dunaj – Cancun – Dunaj

V Cancun in nazaj lahko poletite že za 323 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za  povratni let Dunaj – Cancun – Dunaj  v obdobju od 12. do 22. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

cancun

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Hotel Ticuch Melida Plaza, kjer boste za 10 nočitev odšteli samo 186 EUR za dve osebi skupaj oz. 93 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

cancun

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 180 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 592 times, 1 visits today)
0