Še ena super ponudba za Karibe v zadnjih dneh. Gremo v Trinidad in Tobago! Na voljo so zelo ugodne cene povratnih letalskih kart. Odlično izhodišče še za skok v Venezuelo.

Munchen – Trinidad in Tobago – Munchen

Tja lahko poletite za samo 447 EUR iz nam bližnjega letališča v Münchnu. Cena velja za povratni let München – Tobago –München v obdobju od 26. novembra do 10. decembra 2016. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Po tej ceni so na voljo termini v novembru in decembru 2016.

Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

trinidad-in-tobago-letalska-karta

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Slovenskim državljanom

Vizum za bivanje do 90 dni ni potreben (Sporazum med EU in Trinidad in Tobago, podpisan 28. 5. 2015). Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Trinidad in Tobago. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 522 times, 1 visits today)
0