Peking – Kitajska, mešanica starodavne kulture ter moderne tehnologije. Kitajska ponuja tudi ogromno možnosti za raziskovanje narave, znamenitosti ali pa njenih velikih mest. Pa tudi ljubitelji dobre hrane ne boste razočarani, saj Kitajska slovi po odlični kuhinji.

peking

Beograd – Peking – Beograd

Peking lahko sedaj obiščete za ugodnih 271 EUR iz nam bližnjega letališča v Beogradu. Cena velja za povratni let Beograd – Peking – Beograd v obdobju od 04. do 15. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ

peking

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Xiang’an Hotel***, kjer boste odšteli samo 12 EUR za 1 nočitev za dve osebi oz. 6 EUR na osebo na 1 nočitev. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

peking

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum potreben, Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 262 times, 1 visits today)
0