Gremo na treking v Namibijo! Spektakularno lepa dežela je na voljo po res ugodni ceni! Odkrijte to čudovito deželo, ki ponuja impresivne puščave, številne narodne parke bogate z divjim življenjem ter ogromno možnosti za trek izlete. Izkoristite to super ponudbo in si privoščite dogodivščino življenja! Potovali boste z eno najboljših letalskih družb na svetu – Qatar Airways!

v-namibijo-prikazna-v-objavi

V Namibijo s TOP letalsko družbo iz Munchna

Namibija je sedaj na voljo za ugodnih  486 EUR iz nam bližnjega letališča v Münchnu . Cena velja za povratni let München – Windhoek –München v obdobju od 10. november do 25. november 2016. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage, leteli boste pa z eno najboljših letalskih družb ta hip – Qatar Airways. Po tej ceni so na voljo termini v novembru in decembru 2016.

Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

v-namibijo-slika-karte

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. V potnem listu mora biti najmanj ena prazna stran za žige mejnih organov. Če potujete boste na potovanju obiskali tudi Republiko Južno Afriko, svetujemo, da imate v potnem listu tri prazne strani, saj se lahko zgodi, da bodo južnoafriški mejni organi zahtevali dve prazni strani v potnem listu. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 411 times, 1 visits today)
0