Ste za to da greste na jug? Potem je Johannesburg kot nalašč za vas. Johannesburg je največje mesto v Republiki Južna Afrika , ni pa tudi glavno mesto, kot smo navajeni v večini primerov.

johannesburg

Budimpešta – Johannesburg – Budimpešta

Johannesburg lahko sedaj obiščete za ugodnih 368 EUR iz nam bližnjega letališča v  Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Johannesburg – Budimpešta v obdobju od 29. januar do 11. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

jaohannesburg

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Accoustix Backpackers Hostel, kjer boste za 12 nočitev odšteli samo 230 EUR za dve osebi oz. 115 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

johannesburg

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Državljani Republike Slovenije potrebujemo za obisk JAR tudi ustrezen vizum. Kje in kako ga dobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 203 times, 1 visits today)
0