Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Ste vedeli, da več kot 70% začimb prihaja iz Indije? Indija je torej pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Zakaj torej nebi raje konec poletja preživeli malo drugače. Pa še z našega domačega letališča boste potovali, kar je hkrati praktično in udobno. Gremo v Indijo!

Indija

Iz Ljubljane v Indijo s TOP letalsko družbo:

Povratna letalska vozovnica vam je v terminu od 25. januarja do 8. februarja 2017 na voljo za super ugodnih 395 EUR in to kar iz domače Ljubljane. V ceni vozovnice je prav tako poleg ročne, vključen še dodaten kos “check-in” prtljage.

Na voljo je kar nekaj terminov od decembra 2016 do marca 2017. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

v-indijo-iz-ljubljane-za-le-395-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM!

Indija je uvedla elektronski vizum (e-vizum), ki slovenskim državljanom omogoča vstop v Indijo preko 16 mednarodnih letališč. Podrobnejše informacije so dosegljive na naslednji povezavi https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html oz. na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani. Več si preberite TUKAJ.

(Visited 190 times, 1 visits today)
0