Mehika vam je iz Benetk na voljo po zares NORI ceni – tja in nazaj za samo 369 EUR. Termini so na voljo v aprilu in maju 2017 in so gotovo vredni “greha”. 🙂 Pripravite se na idealen prvomajski dopust! Gremo v Mehiko! Preverite ponudbo spodaj.

gremo-v-mehiko-slika-za-objavo

Gremo v Mehiko iz Benetk!

Povratne karte na relaciji Benetke – Cancun – Benetke smo našli že za 369 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 26. aprila in povratkom 10. aprila 2017 (369 EUR)Po tej in podobnih cenah so voljo  termini v aprilu in maju 2017.  V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Skyscanner, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

v-mehiko-iz-benetk-za-le-369-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Imetniki navadnih potnih listov RS vizuma za vstop v Mehiko ne potrebujejo za bivanje do 180 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 274 times, 1 visits today)
0