Zelenortski otoki ali bolj poznani v angleškem prevodu besede – Cape Verde. Gre za skupino desetih vulkanskih otokov, ki ležijo 570 kilometrov zahodno od obale Senegala. Otoki imajo prijetno klimo in kar 350 sončnih dni v letu. Lahko se potapljate, surfate, jadrate, poležavate na plažah ali pa se odpravite na trek v čudovite gore.

Zelenortski otoki

London – Zelenortski otoki – London

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Thomas Cook Airlines UK

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 5h 45m –> Zelenortski otoki.

5h 55m –> London

Tja in nazaj lahko poletite že za 235 EUR iz letališča v Londonu. Cena velja za povratni let London – Sal – London v obdobju od 07. do 14. december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zelenortski-otoki

Benetke – London – Benetke

V London nazaj lahko poletite že za 60 EUR iz nam bljižnega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – London – Benetke v obdobju od 06. do 15. december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zelenortski-otoki

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Vila Verde Resort ****, kjer boste za 7 nočitev odšteli samo 311 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

zelenortski-otoki

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Benetk : 120  EUR

2 povratni letalski karti iz Londona: 470

7 nočitev za 2 osebi skupaj: 311 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 901 EUR ( oz. cca 451 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum je potreben. Več informacij je na voljoTUKAJ.

(Visited 1.780 times, 1 visits today)
0