Gremo na Bali (Denpasar). Tja in nazaj lahko poletite za samo 390 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah ali za 433 EUR iz Zagreba. Letalske karte so po tej ceni na voljo za potovanja od novembra 2016 do aprila 2017.

Primer: Benetke – Denpasar (Bali) – Benetke

Povratne letalske karte za let iz Benetk lahko rezervirate že za 390 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 29. marca do 12. aprila 2017 (390 EUR). V ceni letalske karte je poleg ročne, vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

denpasar-bali-letalska-karta

Primer: Zagreb – Denpasar (Bali) – Zagreb

Na voljo so tudi ugodne cene povratnih letalskih kart iz Zagreba. Primer na sliki spodaj velja za termin od 29. marca do 12. aprila 2017 (433 EUR). V ceni letalske karte je poleg ročne, vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

bali-denpasar-iz-zagreba

Namestitev in prevoz

Še dva primer za ugodne nočitve v kombinaciji z zgornjimi datumi leta iz Benetk (29. marec – 12. april 2017). Za 6 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni v Denpasarju na Baliju boste odšteli samo 93 EUR za 2 osebi skupaj oziroma 47 EUR na osebo (termin od 30. marca do 5. aprila 2017)

bali-namestitev-2

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Benetk:780 EUR
13 noč. z zajtrkom v dobro ocen. namest. za 2 osebi skupaj: 198 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 978 EUR (489 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu ali v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 1.528 times, 1 visits today)
0