Ugodna ponudba letalskih kart za Miami! V tokratnem zapisu razkrivamo kje in kako do povratne letalske karte za samo 430 EUR iz nam bližnjega letališča v Grazu (Avstrija). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Graz – Miami – Graz

V začetku leta 2017 so vam na voljo ugodni termini za obisk Floride iz Dunaja. V Miami lahko poletite za samo 430 EUR. Primer na sliki velja za termin od 24. januarja do 31. januarja 2017. V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga. Našli smo še termin:

7. februar – 21. februar 2017 – 436 EUR

14. marec– 21. marec 2017 – 446 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Skyscanner odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

miami-iz-graza-za-430-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 245 times, 1 visits today)
0