Gremo na Tajsko (Bangkok)! Na voljo ugodni termini v oktobru in novembru 2016. Tja in nazaj lahko poletite za samo 367 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah z eno najboljših letalskih družb na trgu – Qatar Airways. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi dodaten kos prtljage.

Benetke – Bangkok – Benetke s TOP letalsko družbo – Qatar Airways

Tja in nazaj iz letališča v Benetkah in z vključeno ročno prtljago ter enim kosom “check-in” prtljage za samo 367 EUR z eno najboljših letalskih družb na svetu – Qatar Airways. Primer na sliki spodaj velja za termin od 26. oktobra do 9. novembra 2016 (367 EUR) – v času jesenskih krompirjevih počitnic. Po tej ceni je možno dobiti vozovnice z odhodom v oktobru in novembru 2016. Še nekaj ugodnih primerov:

14. oktober – 27. oktober 2016 – 377 EUR

15. november – 29. november 2016 – 367 EUR

Na voljo je veliko terminov v maju in juniju 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku Skyscanner, ko se vam ta odpre.

letalska-karta-bangkok-akcija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 373 times, 1 visits today)
0