Nora priložnost za obisk Brazilije! V Rio de Janeiro lahko iz Benetk s samo enim postankom poletite za samo 417 EUR. Obiščite eno izmed najbolj živahnih mest na svetu po super ugodni ceni!

Benetke – Rio de Janeiro – Benetke

Iz Benetk lahko v Rio de Janeiro poletite že za vsega 417 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 18. marca do 31. marca 2017 (417 EUR na osebo). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage. Po podobni ceni je možno najti termine od februarja do vključno aprila 2017. Še nekaj primerov:

18. februar 2017 – 12. marec 2017 – 417 EUR

15. april 2017 – 29. april 2017 – 417 EUR 

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

rio-de-janeiro-letalska-karta-akcija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih dobite TUKAJ.

(Visited 168 times, 1 visits today)
0