Izrael – Tel Aviv – drugo največje mesto države Izrael, ki leži ob sredozemskem morju. Mesto, ki je doseglo nagel urbanističen razvoj in gospodarski razcvet je danes priljubljena destinacija za popotnike.

izrael

Munchen –  Izrael (Tel Aviv) – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Transavia

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 4h 20m

Izrael – Tel Aviv vam je v obdobju od 6. do 14. novembra na voljo po izjemni ceni, samo 138 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

madeira

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 324 times, 1 visits today)
1