Ponovno smo pripravili ponudbo za tiste, ki radi potujejo malo bolj udobno in jim ni cena tako pomembna vendar kljub temu nebi radi zapravili celega premoženja za letalsko karto. V tej ponudbi boste potovali z letalsko družbo Thai Airways, ki je kar se udobja med boljšimi. Pa še ena poslastica : iz Milana in nazaj boste leteli z legendarim ” Jumbo Jetom” Boeing 747.  Na spodnjem videu si lahko ogledate kakšna “zverina” je Boeing 747.

Thai Airways Boeing 747

Milano – Bangkok – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Thai Airways

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 10h 50m –> Bangkok.

12h 35m –> Milano.

Bangkok je sedaj dosegljiv za ugodnih 489  EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za direktni povratni let Milano – Bangkok – Milano v obdobju od 01. do 15 november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

bangkok

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 237 times, 1 visits today)
0