Lizbona, glavno mesto Portugalske – mesto, ki ga je vredno obiskati. Ogledate si lahko največji akvarij v Evropi Oceanário de Lisboa ali pa  živalski vrt, ki ponuja kar 335 različnih vrst živali. Ker Lizbona spada med toplejše Evropske prestolnice, jo lahko brez problema obiščete ne glede na letni čas.

Zagreb – Lizbona – Zagreb

Iz Zagreba lahko v Lizbono poletite že za vsega 128 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 7. decembra do 12. decembra 2016 (128 EUR na osebo). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage. Po podobni ceni je možno najti termine od decembra 2016 do vključno marca 2017. Še nekaj primerov:

16. januar 2017 – 22. januar 2017 – 137 EUR

9. marec 2017 – 14. marec 2017 – 137 EUR (sicer bo iskalnik našel še ugodnejše karte, a je ta optimalna glede na čas potovanja)

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

lizbona-iz-zagreba-letalske-karte

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 7. decembra do 12. decembra 2016. V dobro ocenjenem hotelu 3*
Tagus Royal Residence
 v Lizboni boste za 5 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli samo 162 EUR za 2 osebi (81 EUR na osebo). Več informacij dobite TUKAJ ali s klikom na spodnjo sliko.

lizbona-hotelska-namestitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Zagreba: 257 EUR
5 nočitev v namestitvi s 3* za 2 osebi skupaj: 162 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 419 EUR (210 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 910 times, 1 visits today)
0