Dubaj je mesto o katerem lahko govorimo samo v presežkih. Mesto je polno gradbenih presežkov, od najvišje zgradbe na svetu Burdž Kalifa pa vse do umetno ustvarjenih otokov v obliki palme. Ponuja pa tudi čudovite peščene plaže in kristalno čisto morje.

dubaj

Ljubljana – Dubaj – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Istanbul: 7h 00m –> Dubaj.

Istanbul: 5h 35m –> Ljubljana.

Dubaj lahko obiščete za ugodnih 287 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Dubaj – Ljubljana v obdobju od 26. oktober do 01. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

dubaj

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Deira Palace Hotel, kjer boste za 4 nočitve z vključenim zajtrkom odšteli samo 151 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

dubaj

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane : 574 EUR

4 nočitve z vključenim zajtrkom za 2 osebi skupaj: 151 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 725 EUR ( cca. 362 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 283 times, 1 visits today)
0