Sejšeli, zagotovo vsem dobro znani kot ena najbolj zaželenih počitniških destinacij. Rajske plaže, koralni grebeni, kristalno čisto morje in tropsko podnebje je zagotovo kombinacija za sanjski oddih. Sedaj so na voljo po ugodni ceni 453 EUR in to kar iz našega domačega letališča na Brniku.  TOP!

sejseli

Ljubljana – Sejšeli – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Istanbul: 1h 55m –> Sejšeli.

Istanbul: 23h 20m –> Ljubljana.

Sejšeli so dosegljivi za ugodnih 453 EUR iz nam domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Mahe Island – Ljubljana  v obdobju od 29. november do 10. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

sejseli

Na voljo pa so tudi drugi termini, ki so navedeni spodaj:

Od 06. do 14. december za 453 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Coco Bay Villa ***, kjer boste za 10 nočitev odšteli samo 550 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

sejseli

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane : 906 EUR

10 nočitv za 2 osebi skupaj: 550 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1456 EUR ( 728 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 743 times, 1 visits today)
0