Dublin – prestolnica Irske vas vabi da jo obiščete. Ste ljubitelj dobrega piva? Potem je obisk Irske kot nalašč za vas, saj je tu dom ene najbolj znanih pivovarn na svetu Guinness, ki se nahaja v Dublinu, seveda pa si  jo lahko tudi ogledate. Lahko pa zavijete tudi ven iz mesta in si ogledate obalo, ki jo zaznamujejo števili klifi, ki ponujajo čudovite razglede.

dublin

Treviso – Dublin – Treviso

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: RyanAir

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 2h 50m

London je na voljo za ugodnih 52 EUR iz nam bljižnjega letališča v Trevisu. Cena velja za povratni let Treviso – Dublin – Treviso v obdobju od 13. do 16 januar. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

dublin

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 27. do 30. januar 2017 za 60 EUR.

Od 10. do 13. februar 2017 za 63 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Kinlay House Dublin, kjer boste za 3 nočitve odšteli samo 75 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

dublin

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trevisa : 104 EUR

3 nočitve za 2 osebi skupaj: 75 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 179 EUR ( cca. 90 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trevisu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 663 times, 1 visits today)
1