Rajski Maldivi na voljo po super ugodni ceni! Letalska karta iz Beograda že za samo 300 EUR! Super ugodno!

maldivi

Beograd – Maldivi – Beograd

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Flydubai

Število prestopov: 1 –> Maldivi in 2 –> Beograd

Kraji prestopa: Dubai: 18h 30m –> Maldivi

Colombo: 1h ( samo postanek ) in Dubai: 4h 20m –> Beograd.

Maldivi so sedaj na voljo za ugodnih  300 EUR iz nam bližnjega letališča v Beogradu. Cena velja za povratni let Beograd – Maldivi – Beograd v obdobju od 24. november do 02. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

maldivi

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Rip Tide Vacation Inn *** , kjer boste za 8 nočitev odšteli samo 286 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

maldivi

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Beograda : 600 EUR

8 nočitv za 2 osebi skupaj: 286 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 886 EUR ( 443 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom ni potreben za potovanja, ki trajajo do 30 dni. Potni list mora biti veljaven najmanj za čas trajanja potovanja. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 778 times, 1 visits today)
0