Spektakularno lepa Namibija je na voljo po res ugodni ceni! Odkrijte to čudovito deželo, ki ponuja impresivne puščave, številne narodne parke bogate z divjim življenjem ter ogromno možnosti za trek izlete. Izkoristite to super ponudbo in si privoščite dogodivščino življenja!

namibija

München – Namibija – München

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Lufthansa in Condor

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Frankfurt: 1h 35m –> Namibija.

Frankfurt: 5h 05m –> München

Namibija je sedaj na voljo za ugodnih  500 EUR iz nam bližnjega letališča v Münchenu . Cena velja za povratni let München – Windhoek –München v obdobju od 02. oktober do 24. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

namibija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Münchenu  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. V potnem listu mora biti najmanj ena prazna stran za žige mejnih organov. Če potujete boste na potovanju obiskali tudi Republiko Južno Afriko, svetujemo, da imate v potnem listu tri prazne strani, saj se lahko zgodi, da bodo južnoafriški mejni organi zahtevali dve prazni strani v potnem listu. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 234 times, 1 visits today)
0