London – ena izmed največjih prestolnic v Evropi vas pričakuje do jo obiščete. London vam ponuja številne znamenitosti od Big Bena ter vse do raznih muzejev, tako da vam zagotovo ne bo dolgčas.

london

Trst – London – Trst

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: RyanAir

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 2h 20m

London je na voljo za ugodnih 37 EUR iz nam bljižnjega letališča v Trstu. Cena velja za povratni let Trst – London – Trst v obdobju od 05. do 09 december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

london

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Queen Elizabeth Fulham, kjer boste za 4 nočitve odšteli samo 73 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

london

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trsta : 74 EUR

4 nočitve za 2 osebi skupaj: 73 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 147 EUR ( cca 74 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trstu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.158 times, 1 visits today)
0