Madeira – priljubljen portugalski otok znan po čudoviti pokrajini obdani s cvetjem na voljo po izjemni ceni, povratna letalska karta že za 80 EUR, paket z nočitvami pa že za 153 EUR v primeru, da potujeta 2 osebi.

Madeira

Munchen –  Madeira – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Condor

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 4h 25m

Madeira vam je v obdobju od 24. novembra do 1. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 80 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.  Na voljo pa so vam tudi ostali ugodni termini:

17. november – 1. december,

1. do 8. december,

8. do 15. december,

15. do 22. december,

5. do 12. januar,

12. do 19. januar,

19. do 26. januar.

madeira

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu s tremi zvezdicami***- Residencial Parque, so vam na voljo nočitve za samo 146 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Munchna : 160 EUR

7 nočitv za 2 osebi skupaj: 146 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 306 EUR ( 153 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 1.237 times, 1 visits today)
0