Super novica za vse tiste, ki bi radi obiskali Amsterdam! V začetku aprila 2017 k nam prihaja nov nizkocenovni prevoznik Transavia Airlines. Spodaj smo tudi pripravili en primer letalske karte za mesec april 2017.

amsterdam

Ljubljana – Amsterdam – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Transavia Airlines

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 1h 50m

Leteli naj bi 3-krat tedensko in sicer ob torkih, četrtkih in nedeljah.

Amsterdam je na voljo za ugodnih 63 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za direktni povratni let Ljubljana – Amsetrdam – Ljubljana v obdobju od 04. do 11. april 2017. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

amsterdam

OPOMBA: Na zgornji sliki je čas povratnega leta 23h 45m. Napačen je tudi čas leta proti Amsterdamu 3h 50m. Po vsej verjetnosti je prišlo do napake pri izračunu časa v sistemu. Upamo da bodo napako kmalu odpravili.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vir slike: Transavia Airlines

(Visited 3.391 times, 1 visits today)
1