Malta – prečudovit otok vreden raziskovanja. Čeprav je Malta majhna ponuja ogromno znamenitosti tako kulturnih kot zgodovinskih. Vse od templjev, raznih katedral, katakombe in pa seveda čudovita narava in plaže. Seveda pa ne smete pozabiti obiskati otoka Gozo in Comino.

malta

Treviso – Malta – Treviso

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: RyanAir

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 1h 55m

Malta je na voljo za ugodnih 40 EUR iz nam bljižnjega letališča v Trevisu. Cena velja za povratni let Treviso – Malta – Treviso v obdobju od 06. do 13 december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

malta

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 10. do 17. januar 2017 za 40 EUR.

Od 09. do 16. februar za 34 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Solana Hotel, kjer boste za 7 nočitev odšteli samo 134 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

malta

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trevisa : 80 EUR

7 nočitv za 2 osebi skupaj:134 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 214 EUR ( 107 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trevisu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 822 times, 1 visits today)
0