Sicilija – otok izredno prijaznih ljudi, dobrega vina, odlične hrane in čudovite narave. Največja znamenitost Sicilje je seveda vulkan Etna in tudi številna mesta kot so na primer Taormina, Castelmolo, Erice. Priporočamo pa tudi obisk Eolskih otokov, ki so tudi nekaj posebnega.

sicilija

Treviso – Sicilija – Treviso

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: RyanAir

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 1h 40m

Sicilija je na voljo za ugodnih 38 EUR iz nam bljižnjega letališča v Trevisu. Cena velja za povratni let Treviso – Palermo – Treviso v obdobju od 19. do 26. oktober. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

sicilija

 Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 12. do 19. oktober za 52 EUR.

Od 09. do 16. november za 38 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem BB Solemare Palermo, kjer boste za 7 nočitev odšteli samo 210 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

sicilija

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trevisa : 76 EUR

7 nočitv za 2 osebi skupaj: 210 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 286 EUR ( 143 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trevisu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 738 times, 1 visits today)
0