Akcija letalske družbe Condor za Kubo (Varadero)! Vedno živahna Kuba vam je na voljo že za samo 404 EUR – povratne letalske karte iz Dunaja. Tja in nazaj se leti z direktnim letom, brez postankov. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo termini v decembru 2016. ODLIČNA CENA!

V decembru na Kubo za le 404 EUR:

Na Kubo iz Dunaja! Na sliki spodaj je primer za termin od 1. decembra do 14. decembra 2016 po ceni 404 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Po tej ceni na voljo še termina:

1.december – 21. december 2016 – 404 EUR

8. december – 21. december 2016 – 404 EUR

na-kubo-iz-dunaja-za-le-404-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 426 times, 1 visits today)
0