Obiščite Barcelono v oktobru in še ujemite zadnje vroče sončne žarke tega prečudovitega Katalonskega mesta. Povratna letalska karta vam je na voljo iz bližnjega letališča v Benetkah za neverjetnih 40 EUR. Ne zamudite priložnosti in rezervirajte letalsko sedaj.

Treviso – Barcelona – Treviso

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: RyanAir

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 2h

Barcelona je na voljo za ugodnih 40 EUR iz nam bljižnjega letališča v Trevisu. Cena velja za povratni let Treviso – Barcelona – Treviso v obdobju od 19. do 26. oktobra. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

barcelona

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hostlu s štirimi zvezdicami **** – Sant Jordi Hostel Sagrada Familia, so vam na voljo nočitve za samo 256 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trevisa : 80 EUR

7 nočitv za 2 osebi skupaj: 256 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 336 EUR ( 168 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 493 times, 1 visits today)
0