Ste tudi vi pravi “survivor”? 🙂 Še vedno trajajoča akcija letalske družbe Oman Air! Filipini so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate enkrat v življenju obiskati. V akciji lahko povratne letalske vozovnice iz Milana na Filipine kupite za samo 378 EUR.

Na Filipine za le 378 EUR – primer:

Na voljo so termini od septembra 2016 pa vse do konca marca 2017. Primer na sliki spodaj velja za termin od 10. novembra do 27. novembra 2016. Za letalsko karto boste v tem terminu odšteli samo 378 EUR. Vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Ugodne termine je možno najti od oktobra pa vse do decembra 2016. Še nekaj primerov:

14. oktober – 31. oktober 2016 – 378 EUR

19. november – 4. december 2016 – 378 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite svoj termin z ugodno ceno.

na-filipine-za-samo-378-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Mulanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 544 times, 1 visits today)
0