Portoriko ali raj sredi Karibskega morja. Si predstavljate, da ležite na peščeni plaži z nogami v kristalno čistem morju in koktajlom v roki? Sedaj si lahko to privoščite po zelo ugodni ceni že od 367 EUR naprej. Izkoristite to super ponudbo!

portoriko

Dunaj – Portoriko – Dunaj

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Delta Air Lines

Število prestopov: 2

Kraj prestopa: Amsterdam: 1h 30m in New York: 1h 36m –> Portoriko.

New York: 3h 44m in Paris: 1h 30m –> Dunaj.

Portoriko je sedaj na voljo za ugodnih  369 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za povratni let Dunaj– San Juan – Dunaj v obdobju od 19. januar do 02. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

portoriko

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 330 times, 1 visits today)
0