Za prave avanturiste! Papua Nova Gvineja, je praktično še povsem ne odkrtita s strani turistov. Praktično skoraj brez turistične infrastrukture, in omejene informacije ki so na voljo  je potovanje po Papui Novi Gvineji malo težje, ampak to je tisto pravo kar iščejo pravi avanturisti!

Tudi Salomonovi otoki so še dokaj ne odkriti s strani turistov. Ravno zato so toliko bolj zanimivi za tiste ki iščejo košček neokrnjenega raja.

Še bolj eksotična pa je Tonga. Leži globoko v južnem Tihem Oceanu, in ponuja najlepšo pokrajino daleč naokoli. Čudovite plaže, kristalno čisto morje, poceni prenočišča in ogromno možnosti za potapljanje.

papua nova gvineja

London – Papua Nova Gvineja – London

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Philippine Airlines

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Manila: 4h 25m –> Papua Nova Gvineja

Manila: 23h 20m –> London

Papua Nova Gvineja  je na voljo za ugodnih 730 EUR iz letališča v Londonu. Cena velja za povratni let London – Port Moresby – London v obdobju od 01. do 14. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

papua-nova-gvineja

Salomonovi otoki:

Primer na sliki spodaj za samo 797 EUR  London – Honiara – London

Od 18. april do 2. maj 2o17.

 

salomonovi-otoki

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini:

Od 24. oktober od 8. novembr za 898 EUR.

Tonga:

Primer na sliki spodaj za samo 781 EUR. London – Tongatapu – London

Od 24. oktober od 08. november .

tonga

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini:

Od 04. do 17. november za 928 EUR.

Do letališča v Londonu pa lahko poletite že za 80 EUR iz Benetk. TUKAJ je samo primer za en termin, za drug termin pa si samo prilagodite datume v iskalniku.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM: Papua Nova Gvineja:

Vizum je potreben. Potni list mora biti veljaven najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo. Več informacij je na voljo TUKAJ.

VIZUM: Salomonovi otoki:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Več informacij je na voljo TUKAJ.

VIZUM: Tonga:

Vizum za kratkoročna bivanja ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 1.803 times, 1 visits today)
0