Cancun, dobro poznan tudi iz mehiških nadaljevank, je kraj kjer si lahko privoščite svoj sanjski dopust. Čudovite plaže, toplo morje in veliko kotičkov, kjer lahko najdete svoj ” notranji mir “.

cancun

Dunaj – Cancun – Dunaj

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Canada in Austrian Airlines

Število prestopov: 1

Kraji prestopov: Toronto: 14h 50m –> Cancun.

Toronto: 1h 50m –> Dunaj

V Cancun in nazaj lahko poletite že za 362 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za  povratni let Dunaj – Cancun – Dunaj  v obdobju od 19. do 26. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

cancun

Za Cancun pa so na voljo tudi naslednji ugodni termini:

Od 30. oktober do 20. november za 395 EUR.

Od 18. do 27. december za 380 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 180 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 460 times, 1 visits today)
0