Fidži – Če lahko kaj imenujemo raj na zemlji je to zagotovo otočje Fidži! Bele peščene plaže, kristalno čisto morje, neokrnjena narava in koralni grebeni, ki so pravi raj za potapljače. Fidži sestavlja 332 otokov, od katerih je 110 naseljenih. Je pa tudi Fidži vodilni kar se tiče eko – turizma. Privoščite si svoj košček raja na zemlji!

fidži

London – Fidži – London

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Cathay Pacific Airways

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Hong Kong: 10h 00m –> Fidži.

Hong Kong: 10h 10m –> London.

Fidži je na voljo za ugodnih 776 EUR iz letališča v Londonu. Cena velja za povratni let London – Nadi – London v obdobju od 17. februar do 06. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage ( 30 kg ). Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

fidzi

Iz Londona pa so na voljo tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 03. do 20. marec 2017 za 776 EUR.

Od 24. marec do 10. april 2017 za 789 EUR.

Od 03. do 24. maj 2017 za 786 EUR.

Benetke – London – Benetke

V London pa lahko ugodno odpotujete iz nam bljižnjega letališča v Benetkeh.  Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

fidzi

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Bamboo Travellers boste za 15 nočitev odšteli samo 194 EUR za dve osebi skupaj.  Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

fidzi

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Londona : 1552 EUR

2 povratni karti iz Benetk za London: 166 EUR

15 nočitv za 2 osebi skupaj: 194 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1912 EUR ( 956 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 3.155 times, 1 visits today)
0