Hong Kong, mesto, ki slovi po svoji arhitekturi in po tem, da ima največ stolpnic na svetu. Kar 8.000 stavb ima več kot 14 nadstropij. Sedaj imate možnost, da novo leto preživite malo drugače in sicer V Hong Kongu. Tja lahko poletite za zelo ugodnih 373 EUR z nam bljižnjega letališča v Budimpešti.

hong kong

Budimpešta – Hong Kong – Budimpešta

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air China

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Beijing: 2h 50m –> Hong Kong.

Beijing: 1h 15m –> Budimpešta.

Tja in nazaj lahko poletite za 373 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za  povratni let Budimpešta– Hong Kong – Budimpeštav obdobju od 04. do 18. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

hong kong

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum  potreben. Izjeme: za Hong Kong in Macao vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 183 times, 1 visits today)
0