Ponovno smo pripravili ponudbo za tiste, ki radi potujejo malo bolj udobno in jim ni cena tako pomembna vendar kljub temu nebi radi zapravili celega premoženja za letalsko karto. V tej ponudbi boste potovali z letalsko družbo Emirates, ki je kar se udobja tiče v samem vrhu. Pa še poslastica: iz Milana in nazaj se boste peljali z največjim potniškim letalom na svetu Airbus A 380!

new york

Milano – New York – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Emirates

Število prestopov: direktni let

Trajanje leta: 9h 20m –> New York, 7h 35m –> Milano.

New York je sedaj dosegljiv za ugodnih 376  EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – New York – Milano v obdobju od 22. november do 04. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

new york

Na voljo pa so tudi drugi termini, ki so navedeni spodaj:

Od 09. do 19. oktober za 427 EUR.

Od 05. do 11. november za 400 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 382 times, 1 visits today)
0