Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Gremo na Zanzibar!

zanzibar

Milano – Zanzibar – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Oman Air

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Muscat: 7h 30m –> Zanzibar.

Muscat: 14h 50m –> Milano.

Tja in nazaj lahko poletite že za 381 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za  povratni let Milano – Zanzibar – Milano v obdobju od 26. oktober  do 06. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zanzibar

Ljubljana – Zanzibar – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Istanbul: 20h 20m –> Zanzibar.

Istanbul: 4h 45m –> Ljubljana.

Tja in nazaj lahko poletite že za 483  EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za  povratni let Ljubljana – Zanzibar – Ljubljana v obdobju od 26. februar do 05. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zanzibar

Na voljo pa so tudi drugi termini po ugodnih cenah. Več primerov najdete spodaj:

Od 12. do 25. december za 482 EUR.

Od 08. do 22. januar za 482 EUR.

Od 01. do 12. februar za 482 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

Lonely Planet –Tanzanija

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,40 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

(Visited 688 times, 1 visits today)
0