Japonska ali drugače dežela vzhajajočega sonca, kjer se prepleta zgodovina in visoka tehnologija. Lahko doživite nori utrip velikih mest, ali pa se umaknete  v mir bambusovih gozdov. Gurman ali ne, zagotovo boste uživali v pristni Japonski hrani. Ste vedeli, da je Japonska sestavljena iz 6,800 otokov? Sedaj lahko to preverite po ugodni ceni. Oktobra že od 402 EUR naprej, od decembra naprej pa že za 399 EUR.

japonska

Budimpešta – Japonska – Budimpešta

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air China

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Beijing: 1h 30m –> Tokyo.

Beijing: 18h 40m –> Budimpešta.

Japonska je na voljo za ugodnih 402 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Tokyo – Budimpešta v obdobju od 17. oktober do 01. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

japonska

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobiteTUKAJ.

(Visited 174 times, 1 visits today)
0