Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Ste vedeli, da več kot 70% začimb prihaja iz Indije? Indija je torej pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Zakaj torej nebi raje jeseni ali pa zime preživeli nekje na toplem.

indija

Milano – Indija – Milano

Informacije o letu: Milano – Goa – Milano

Letalski prevoznik: Oman Air

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Muscat: 3h 05m v smeri proti Goi.

Muscat: 6h 05m v smeri proti Milanu

Informacije o letu: Milano – Jaipur – Milano

Letalski prevoznik: Oman Air

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Muscat: 7h 10m v smeri proti Jaipurju.

Muscat: 2h 45m v smeri proti Milanu.

Goa je sedaj dosegljiva za ugodnih 357 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Goa – Mialno v obdobju od 13. do 23. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

indija

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Goa:

Od 01. do 18. november za 391 EUR.

Od 27. november do 06. december za 372 EUR.

Jaipur je sedaj dosegljiv za ugodnih 359 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Jaipur – Mialno v obdobju od 13. do 23. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

indija

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Jaipur:

Od 06. do 22. oktober za 359 EUR.

Od 07. do 20. november za 359 EUR.

Od 26. november od 03. december za 390 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Vizum je potreben. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 466 times, 1 visits today)
0