Avstralija – na voljo je super priložnost za obisk dežele ” down under”. V tej ugodni ponudbi boste lahko obiskali Avstralsko mesto Melbourne, ki se nahaja na južnem delu kontinenta.

avstralija

Benetke – Avstralija – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Abu Dhabi: 2h 25m v smeri proti Melbournu.

Abu Dhabi: 2h 35m v smeri proti Benetkam.

Melbourne lahko sedaj obiščete za ugodnih 599 EUR iz nam bližnjega letališča v  Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Melbourne – Benetke v obdobju od 31. oktober do 14. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

avstralija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani za Avstralijo potrebujemo vizum. Kje in kako ga dobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 1.334 times, 1 visits today)
0