Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Ste vedeli, da več kot 70% začimb prihaja iz Indije? Indija je torej pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Zakaj torej nebi raje jeseni ali pa zime preživeli nekje na toplem. Pa še dve izmed najboljših letalskih družb na svetu, vas lahko tja popeljejo že od 385 EUR naprej in to kar iz našega domačega letališča.

mumbaj

Ljubljana – Indija – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Isanbul: 6h 40m v smeri proti Mumbaju.

Isatnbul: 6h 55m v smeri proti Ljubljani.

Indija je sedaj dosegljiva za ugodnih 406 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Mumbaj – Ljubljana v obdobju od 16. do 23. novembera. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

mumbaj

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Vizum je potreben. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 322 times, 1 visits today)
0