Tokrat smo pripravili ponudbo za tiste, ki radi potujejo malo bolj udobno in jim ni cena tako pomembna vendar kljub temu nebi radi zapravili celega premoženja za letalsko karto. V tej ponudbi boste potovali z letalsko družbo Emirates, ki je kar se udobja tiče v samem vrhu. Pa še poslastica: iz Dubaja in nazaj v Dubaj se boste peljali z največjim potniškim letalom na svetu Airbus A 380!

Super priložnost, da jesen ali pa zimo preživite v Kuala Lumpur – ju, ali pa si ga izberete samo kot izhodišče za vaše potovanje po Aziji. Po Aziji pa lahko ugodno potujete na primer zAir Asia, Cathay Pacific, Nok Air, Jetstar Asia

kuala lumpur

Budimpešta – Kuala Lumpur – Budimpešta

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Emirates

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Dubai: 5h 05m v smeri proti Kuala Lumpurju.

Dubai: 9h 55m v smeri proti Budimpešti.

Kuala Lumpur je sedaj dosegljiv za ugodnih 437 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Kuala Lumpur– Budimpešta v obdobju od 30. november do 16. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kuala lumpur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Malezijo.

(Visited 201 times, 1 visits today)
0