Phuket – rajski otok na jugu Tajske. Preživite jesen ali pa zimo na toplem in obiščite Phuket, ter si privoščite rajski oddih. Sedaj na voljo po res ugodni ceni SAMO 289 EUR iz Beograda.

phuket

 Beograd – Phuket – Beograd

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Abu Dhabi: 1h 45m v smeri proti Phuketu.

Abu Dhabi: 2h 10m v smeri proti Beogradu.

Phuket je sedaj dosegljiv za super ugodnih 289 EUR iz nam bližnjega letališča v Beogradu. Cena velja za povratni let Beograd – Phuket – Beograd v obdobju od 30. oktober do 05. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

phuket

Iz Ljubljane pa lahko do Beograda poletite že za 145 EUR  v istem terminu kot zgornja letalska karta. Rezervirate lahko TUKAJ.

Namestitev

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

(Visited 1.232 times, 1 visits today)
0